Ominaisuudet

Anti bacteria = Antibakteerinen suojapinnoite sekä kosteutta ja sientä ehkäisevä aluskerros tekevät lattiasta puhtaamman ja terveellisemmän kaikille. Ihmiset kiinnittävät enemmän huomiota hygieniaan, puhdistettavuuteen ja terveyteen kuin koskaan. Kouluissa ja terveydenhuoltolaitoksissa suositaan niitä, jotka voivat tarjota puhtaamman, raikkaamman ja turvallisemman ympäristön.
Windsor Flooring antibakteerinen SPC-lattia auttaa saavuttamaan tämän odotuksen. Hopeaionilla lisätty UV-pinnoite, antibakteerinen jäykkä ydin ja homeenkestävä aluskate luovat kaiken kaikkiaan suojan, joka voi tarjota 24/7 suojan ja pitkäaikaisen tehokkuuden. Turvallisempi lapsille ja vanhemmille.

Emission-free floor=Päästötön lattia. On tärkeää, että sisätiloissa on formaldehyditön, ftalaatiton ja raskasmetalliton lattia. Ihmiset välittävät sisäympäristöstään ja aikovat jopa luoda biofiilisen sisätilan. FloorScoren ja SGS:n sertifioima Windsor Flooring SPC -lattia voi tuoda sinulle terveellisen sisäilman. Vedä vain syvään henkeä ja nauti elämästä luonnon kanssa ja tutki lisää mahdollisuuksia

Biofiilinen suunnittelu: Biofiilisella suunnittelulla on kehuttu olevan parantavia ja rauhoittavia vaikutuksia, ja nyt se on matkalla valtavirtaan.  Biofilia tarkoittaa eläviin asioihin kohdistuvaa rakkautta, ja biofiilinen suunnittelu yhdistää luonnollisia materiaaleja ja luonnon elementtejä sisätiloihin.


High abrasion
= Korkea kulutuskestävyys: SPC-vinyylilankuissa on erittäin kestävä ja läpinäkyvä kulutuskerros, joka kestää yli 25000 hankauskertaa.

Stain resistance = Likaa hylkivä: Koska lattialla on niin paljon liikettä ja sotkua jokapäiväisessä elämässä, tervettä lattiaa on oltava helppo huoltaa. Windsor Flooring SPC-lattia, jolla on erinomainen likaa hylkivä suorituskyky, säästää paljon aikaa ja vaivaa. Helppo käsitellä kaikkea, mitä elämä tuo tullessaan. Puhdistukseen riittää kostea moppi.

Scratch resistance = Naarmutusta estävä. SPC-vinyylilankkujen UV-maalissa on hyödynnetty keraamisten helmien teknologiaa, mikä tekee siitä 200 % tavallista UV-maalia kestävämmän naarmuuntumista vastaan.

Anti cigarette burning = Kekäleen/savukkeenkestävä: Jos pudotan palavan savukkeen lattialle tai takasta lentää kekäle lattialle, jättääkö se keltaisia jälkiä tai palovaurioita SPC-lattian pintaan? SPC-vinyylilankut on suunniteltu kestämään palaneen kekäleen tai savukkeen aiheuttamia jälkiä, ja ne on helppo puhdistaa jättämättä keltaisia tahroja.

Anti slip = Liukastumisenesto: SPC-vinyylilankkujen liukastumisenestokyky on luokkaa R9 – R10. Lattian pinta tarjoaa erinomaisen kitkan kosteissakin olosuhteissa.

Noise reduction = Äänenvaimennus: Nauti mukavasta elämästä. SPC-lattia, jossa on IXPE 1.5 mm askeläänieriste, tarjoaa ympäristöystävällisyyttä, erinomaista äänieristystä, kosteudenkestävyyttä ja muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Perheet voivat nauttia hiljaisemmasta ja mukavammasta sisäympäristöstä.

Impact resistance = Iskunkestävyys: Ainutlaatuisten raaka-aineiden ja valmistustekniikoiden ansiosta SPC-vinyylilankuilla on erinomainen iskunkestävyys. Voit huoletta kävellä uusilla korkeakorkoisilla kengilläsi tai pudottaa raskaan matkalaukkusi lattialle matkan jälkeen. Voit luottaa siihen, että lattia kestää normaalia päivittäistä kulutusta ja iskuja.

100 % virgin materials = 100 % alkuperäiset materiaalit. SPC-vinyylilankkujen tuotannossa käytetään korkealaatuista kalsiumkarbonaattia ja polyvinyylia. Ne ovat 100 % alkuperäisiä ilman mitään kierrätysmateriaaleja.
100 % waterproof = 100 % vedenpitävä. SPC-vinyylilankun materiaalit ovat vettä hylkiviä. Voit asentaa SPC-vinyylilankut myös keittiöön ja eteiseen.

Monikäyttöinen ympäristö:
Lattian on kestettävä kaikki mahdolliset onnettomuudet tahroja lukuun ottamatta. Ja sen pitäisi voida asentaa useille toiminnallisille alueille. Windsor Flooring SPC-lattia, jossa on vedenpitävä, kosteudenpitävä, ääntä vaimentava ja liukastumista estävä ominaisuus, voi taata monipuolisemmat sovellukset, kuten leikkialueen, lukualueen, oppimistilan, harjoitustilan jne.

Kaikki yrittävät määritellä turvallisen ympäristön. Windsor Flooring voi tarjota sinulle täydellisen ratkaisun! Olemme luotettava kumppani brändinomistajille, jakelijoille, urakoitsijoille, rakentajille jne.

SPC-lattia vastaan laminaattilattia:
Facebook Twitter LinkedIn Google+ Pinterest
Ovat trendikkäitä tuotteita, kuten SPC. SPC valtaa markkinaosuutta kilpailevista kovapintakategorioista.
Laminaattilattiat ovat edelleen kuluttajien käyttämiä lattiamateriaaleja mm niiden hinnan vuoksi. Monien ihmisten on vaikea erottaa niitä toisistaan, itse asiassa näiden kahden lattiatyypin välillä on paljon eroja.Rakenne:
Laajemmasta näkökulmasta tarkasteltuna SPC-lattiat kuuluvat itse asiassa vinyylilattiaperheeseen, kun taas laminaattilattia on eräänlainen hybridipuulattia, mikä johtaa olennaiseen eroon niiden rakenteessa ja suorituskyvyssä.
Windsor Flooring  SPC-lattia koostuu UV-pinnoitteesta + kulutuskerroksesta + HD-sisustuskalvosta + jäykästä ydinstä + aluskate:
Windsor Flooring SPC-lattiapäällysteen ydinmateriaali on 100 % neitseellistä materiaalia. Se on valmistettu polyvinyylikloridista ja kalsiumjauheesta, joka on ympäristöystävällinen ja myrkytön uusiutuva materiaali. Ei sisällä metallia, kuten bentseeniä, lyijyä tai kadmiumia, eikä myrkyllisiä aineita koko valmistusprosessin aikana.
Laminaattilattia on alumiinioksidipinnoite+sisustuskalvo+HDF/MDF-levy+tasapainotuskerros:
Kuitulevyä käytetään tavallisesti laminaattilattian ydinlevynä, joka on puukuiduista valmistettu puutuote. Se voi olla keskitiheyskuitulevyä tai korkeatiheyksistä kuitulevyäYmpäristöystävällinen:
DECNO SPC -lattia on valmistettu 100 % neitsytmateriaalista, mikä takaa myös sen formaldehydittömän SGS:n ja FloorScoren sertifioiman. Voit asentaa sen kotiisi tai kaupallisiin tiloihin, jotka ovat erityisen huolissaan terveydestä, kuten vanhainkotiin, kouluihin jne.
Laminaattilattialla, joka on valmistettu kuitulevystä, voi kuitenkin olla lievä formaldehydiä vapauttava ongelma (E0≤0,5mg/L, E1≤1,5mg/l). Kun hyvinvoinnista huolehditaan yhä enemmän, tämä voi olla suuri haitta laminaattilattialle.Vedenpitävä ja sovellus:
Windsor Flooring SPC-lattia, jossa on ainutlaatuinen ”5S” U-Guard -pinnoite ja aluskatetekniikka, takaavat sen 100 % vedenpitävän ja kosteudenkestävyyden ylhäältä alas. Voit asentaa sen kosteisiin tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin, pesulatiloihin, keittiöihin tai kaupallisiin tarkoituksiin, kuten ostoskeskuksiin, toimistoihin, hoitotaloihin, kouluihin jne. Windsor Flooring SPC -lattiassa ei esiintynyt vääntymistä, nurjahdusta tai muodonmuutoksia edes vedessä 48 tunnin ajan liotettuna. .
Laminaattilattia kuitenkin turpoaa tai käpristyy, kun se joutuu kosketuksiin veden kanssa, puhumattakaan veteen kastetusta.Mittapysyvyys:
Materiaalin ja tuotannon ansiosta Windsor Flooring SPC-lattia on paljon vakaampi kuin laminaattilattia. Usean totuttelun jälkeen, joka jäähdyttää suulakepuristetun SPC-jäykän ytimen normaalilämpötilaan, Windsor Flooring SPC -lattialla on parempi mittojen vakaus ja pidempi käyttöikä kuin millään muulla lattialla. Ei pelkää vakavia lämpötilan tai kosteuden muutoksia.
Laminaatti turpoaa ja laajenee lämmön ja lämmön tai kylmän aiheuttaman supistumisen vuoksi.

Tahrankestävyys ja huolto:
Huolto on aina iso osa jokapäiväistä elämää, saatat joutua käyttämään paljon enemmän aikaa ja rahaa pitääksesi lattian hyvässä kunnossa.
Ainutlaatuisella pinnoitteella varustettu Windsor Flooring SPC -lattia on erittäin vedenpitävä, likaa hylkivä ja erittäin kestävä naarmuuntumista vastaan. Voit vain lakaista ja mopata lattian puhtaaksi. Pysyy erinomaisena ilman lisävahausta.

Varaa aikaasi nauttien onnellisesta elämästäsi:
Laminaattilattian suhteen on olemassa muutamia varotoimenpiteitä, jotka on toteutettava, jos lattia vaurioituu. Koska se ei ole vedenpitävä, sinun tulee välttää märkää puhdistuksen aikana. Ja se jättää tahroja, kun läikytät. On parempi käyttää laminaattilattialle tarkoitettuja tuotteita.

Äänen absorptio:
Windsor Flooring SPC -lattiaan kiinnitetty jäykkä ydin ja IXPE-aluspäällyste auttavat vähentämään melutasoa ja vähentämään kävelyääniä. Tee tilastasi taivas lepoa ja vapaa-aikaa varten. Mutta se ei koske laminaattilattiaa. Koska sitä ei ole valmistettu äänieristävästä materiaalista, se tuottaa korkeamman melutason verrattuna SPC-lattiaan.

Muuta:
SPC-lattian keskihinta on alhaisempi käyttöiän aikana kuin laminaattilattian, mikä lisää paljon edullisempia ominaisuuksia. Windsor Flooring SPC -lattia on ensimmäinen valintasi, kun haluat tilallesi vedenpitävän ratkaisun;
Paloa hidastava luokitus on Bfl-s1, myrkyllisiä kaasuja ei vapaudu;
Turvallisuus kaikkialla: liukastumisenesto (luokitus R10)

Kuten näette, SPC-lattia, joka tarjoaa poikkeuksellisen suorituskyvyn kaikilta osin, on ehdottomasti paras valinta asuin- ja kaupallisiin sovelluksiin.
Riippumatta siitä, millainen on elämäntyylisi tai millaista kodin suunnittelua haluat, voit aina löytää täydellisen ratkaisun Windsor Flooring SPC -lattialla.

Tarvitsetko apua?